Fostul fotbalist argentinian Diego Armando Maradona si-a renegat fiul pe care il are impreuna cu Cristina Sinagra, afirmand, in cadrul emisiunii televizate pe care o prezinta, "Noaptea decarului", ca un judecator l-a obligat sa-l recunoasca, informeaza cotidianul Sport.

Maradona, care are un baiat, Diego Armando jr., cu italianca Cristina Sinagra din perioada in care evolua la Napoli, a afirmat ca "a accepta nu inseamna si a recunoaste", facand astfel referire la decizia judecatorului care l-a obligat sa-si recunoasca fiul. "Am doua fiice cu Claudia, femeia pe care o iubesc si pe care voi continua sa o iubesc", a spus Maradona, facand referire la fosta sa sotie. "Acum platesc cu bani greselile din trecut. Un judecator, in ciuda autoritatii sale si a faptului ca lucreaza cu legea in mana, ma poate obliga sa platesc cu bani, dar nu-mi poate schimba sentimentele. "Dragele mele" sunt Dalma si Gianinna, si atat", a spus Maradona, sub privirile celor doua fiice ale sale, prezente pe platoul de filmare.

Diego Armando Maradona a precizat ca a dorit sa lamureasca aceasta problema pentru toti argentinienii si pentru fiicele sale. "Prin aceasta emisiune am revenit aproape de argentinieni, in ciuda faptului ca unor jurnalisti nu le convine acest lucru. Am gresit, dar acum sunt aici si voi continua sa lucrez, indiferent ce spun unii si altii", a subliniat fostul capitan al reprezentativei Argentinei.

In afara celor doua fiice si a fiului avut cu Cristina Sinagra, Maradona mai are o fata in urma unei relatii extraconjugale.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.