Suprafata de joc de pe stadionul "Gheorghe Hagi" este plina de gropi si de smocuri de iarba
De luni, de cind a sosit la Constanta, echipa nationala a Romaniei a efectuat doar un singur antrenament pe gazonul stadionului "Gheorghe Hagi", cel care va gazdui miine partida cu Cehia. Nemultumit de starea suprafetei de joc, Victor Piturca a mutat sedintele de pregatire de marti, miercuri si joi pe terenul II din Complexul Sportiv Farul. Si este posibil ca "tricolorii" sa nu intre pe arena centrala nici pentru antrenamentul oficial, programat astazi, pentru a proteja, pe cit se poate, gazonul.

Victor Piturca a inspectat ieri dimineata terenul, impreuna cu federalii Cristian Bivolaru si Ionel Piscanu, iar concluzia trasa este una singura: gazonul este catastrofal! Cea mai afectata este jumatatea de teren dinspre peluza cu tabela de marcaj, unde jucatorii sint predispusi la accidentari din cauza gropilor si a smocurilor de iarba. Controlul balonului in aceste conditii devine la fel de riscant ca mersul pe sirma.


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.