Un grup de fani rapidisti au cerut plecarea lui Dinu Gheorghe si a lui Razvan Lucescu . Galeria Rapidului a amendat jocul slab al favoritilor in acest inceput de sezon afisind inainte de startul jocului un banner pe care a scris: "In caz ca n-ati priceput, campionatul a-nceput".

Dupa meci, in fata tribunei oficiale, aproximativ 30 de fani i-au asteptat pe conducatori pentru a le cere socoteala. Suporterii au cerut sa plece de la echipa presedintele Dinu Gheorghe, dar si antrenorul Razvan Lucescu. Ei au incercat sa-i blocheze presedintelui Dinu Vama drumul spre masina proprie, reprosindu-i achizitiile facute in aceasta vara. "L-ati adus pe Mara din China, unde nu l-a vazut nimeni jucind!", "Cum l-ati vazut voi pe Emil Dica drept cel mai bun de la Arges?", "Ati adus doar fotbalisti liberi!", i-au strigat fanii. Dinu Gheorghe a trecut printre suporterii suparati fara a intra in dialog.

"Vama" suparat pe arbitru

Presedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, a spus la sfirsitul meciului ca "arbitrii fac jocul cum vor ei" si l-a criticat pe Corpodean ca "a lasat jocul prea liber". Gheorghe a comentat faza in care Viorel Moldovan l-a faultat pe Vasilache si a intrat in conflict cu secundul Rapidului, Marian Rada, spunind ca "a fost un gest urit din partea unui mare international. E pacat de tot ce a facut pentru fotbalul romanesc", fara a-i pronunta insa numele lui Moldovan.

Olah are entorsa

Accidentat in minutul 43, mijlocasul timisorean a parasit terenul, fiind inlocuit de Osei. Dupa meci, Olah era foarte suparat, acuzind dureri mari la picior. "Cred ca am entorsa. Miine voi face o radiografie la Timisoara sa aflu ce am. Mi s-a invinetit piciorul si sper sa nu fie ceva la ligamente", a declarat Olah.

"Am inceput timid, timorat si prima repriza a apartinut Rapidului, dar in cea de-a doua am echilibrat situatia"
Cosmin Olaroiu

"A fost un joc aspru pe care meritam sa-l cistigam. Ratam foarte mult si va trebui sa ne punem la punct in perioada de intrerupere a campionatului"
Razvan Lucescu

Moldovan a ironizat Rapidul

Huiduit in Giulesti dupa incidentul cu Marian Rada, Viorel Moldovan a luat peste picior la final echipa rapidista. "Sa ne mai lase cu pretentiile lor ca daca joaca tot asa cu Feyenoord vor lua o gramada de goluri!", a spus atacantul lui Poli. Cel care i-a dat replica a fost Vasile Maftei: "Probabil le e ciuda ca nu joaca ei in UEFA". Moldovan a povestit ca secundul Rada l-a scuipat si injurat. "Daca un antrenor se comporta asa, ce pretentii sa ai de la suporteri?", a comentat atacantul.


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.