Michael Schumacher a decis ieri sa rupa tacerea in privinta zvonurilor care spuneau ca intentioneaza sa plece de la echipa Ferrari. Germanul a precizat ca intentioneaza sa ramana la Ferrari pana la sfarsitul carierei, spunand: "Nu intentionez sa renunt la Formula 1 si sper sa raman la echipa Ferrari cat mai mult posibil. Nu inteleg de ce trebuie sa repet acest lucru atat de des", a spus pilotul german.

Schumacher a precizat ca inca nu s-a hotarat in privinta retragerii. "Este evident ca nu voi putea continua inca 10 ani, insa inca nu m-am hotarat cand ma voi retrage. In orice caz, nu ma pot imagina intr-un monopost care sa nu fie Ferrari". Michael Schumacher a explicat si de ce nu si-a prelungit, inca, acordul cu Ferrari, care va expira la sfarsitul anului 2006, spunand ca are ezitari in privinta numarului anilor pe care ii va mai petrece ca pilot. "Inca nu am luat o decizie in ceea ce priveste ce voi face dupa 2006. Este o alegere care imi apartine, o problema personala", a precizat pilotul german.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.