Desi ii promisesera lui George Copos victoria, rapidistii au jucat incilcit si au alergat dupa egalare. Vardar a inceput tare, macedonenii parind hotariti sa recupereze handicapul acelui 0-3 din Giulesti. Finalul reprizei a produs surpriza. Brazilienii Deilson si Braga au lucrat o minge tot pe partea dreapta, pe unde au patruns eficient deseori, si Naumov l-a lasat masca pe Minca. Rapid a marcat exact cind trebuia, la 13 minute dupa pauza. Vasilache (in alb) a alungat emotiile, inscriind golul egalizator la doar 3 minute de la intrarea pe teren

Vardar a inceput tare, macedonenii parind hotariti sa recupereze handicapul acelui 0-3 din Giulesti. In minutul 5, Braga a reusit o incursiune spectaculoasa pe dreapta si a centrat pentru Naumov, care a sutat de la 7 metri in bratele lui Minca.

Dupa primul sfert de ora, rapidistii au pus stapinire pe joc, insa continua sa se faca simtita lipsa unui virf autentic. Prima ocazie a aparut in minutul 19, cind Ilyes a trimis cu capul din apropiere, dar a fost numai corner. Finalul reprizei a produs insa surpriza. Brazilienii Deilson si Braga au lucrat o minge tot pe partea dreapta, pe unde au patruns eficient deseori, si Naumov l-a lasat masca pe Minca. Rapid a marcat exact cind trebuia, la 13 minute dupa pauza, cind macedonenii raspundeau presiunii giulestene prin contraatacuri taioase, Razvan Lucescu intarind parca teoria ca Vasilache e mai eficient cind intra pe parcurs, nu cind e titular.

Rezultatul returului nu e deloc multumitor pentru rapidisti, care ii promisesera lui George Copos o victorie. Reprezentativ este gestul lui Razvan Lucescu, cel care a rasuflat adinc a usurare dupa golul egalizator al lui Vasilache.

Flavius, din nou in afara lotului

Ca si in partida cu FC National (0-1), fundasul Flavius Moldovan a fost lasat si aseara in afara lotului de 18 jucatori. Aparatorul de 29 de ani a discutat chiar inaintea jocului cu antrenorul Razvan Lucescu despre situatia sa. "Sint menajat pentru meciul cu Poli, de duminica", a comentat Moldovan. Decizia conducerii tehnice a venit dupa ce, la antrenamentul de marti seara, Flavius l-a accidentat pe Romeo Stancu. Dolha si Maftei au fost si ei doar rezerve aseara, fiind inlocuiti de Minca si, respectiv, Perja.

Regretul lui Stancu

Ramas acasa, Romeo Stancu este suspect de entorsa la genunchiul sting si este posibil sa rateze meciul cu Poli Timisoara, de duminica. "Vreau neaparat sa joc. Daca ar fi fost dupa mine, as fi intrat si cu Vardar, dar trebuie sa vrea si medicii. Doresc sa fiu pe teren duminica, mai ales ca este vorba de un meci cu fosta mea echipa. Nu neaparat ca as avea ceva cu cei de acolo, dar sint fotbalist si vreau sa joc!", a spus Stancu. El a urmarit meciul de aseara de acasa si a spus ca "am avut incredere in baieti, nu am avut emotii la 1-0 pentru macedoneni".

Suporterii gazdelor dezbinati politic

Galeria lui Vardar a fost scindata la meciul de aseara. O parte, Loyal Fans, a stat la tribuna, sustinind puterea politica din fosta republica iugoslava, iar o factiune mai numeroasa, West Comiti Skopje, a luat loc la peluza fiindca simpatizeaza cu opozitia pro-occidentala. Un grup de macedoneni a luat loc linga cei 50 de fani rapidisti veniti de la Bucuresti si i-a sicanat permanent, strigindu-le "Tiganii". Un bilet la partida de aseara a costat 200 de dinari, aproximativ 3 dolari.

"Vama" nemultumit

Dupa joc, presedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, s-a declarat nesatisfacut de prestatia giulestenilor. "Nu sint multumit de modul in care am jucat, dar importanta e calificarea. Sper sa ne revenim, eu voi fi alaturi de echipa in continuare", a spus "Vama". Marius Maldarasanu a declarat ca "poate si acel 3-0 din tur ne-a facut sa nu intram concentrati la maximum pentru partida de la Skopje. Eu sint optimist pentru turul urmator si cred ca avem sansa noastra, indiferent de numele adversarului".


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.