Gruparea patronata de Berlusconi vrea sa ofere 10 milioane de euro, plus cedarea lui Cicinho, pentru aducerea fundasului roman
Aflat pe lista de achizitii a lui AC Milan, internationalul roman Cristian Chivu (foto) a declarat ca este convins ca va juca in noul sezon tot la AS Roma. "Cred ca Silvio Berlusconi (n.r. - patronul lui AC Milan) poate sa ofere oricat pentru transferul meu, dar eu voi juca tot pentru Roma. Am inteles ca sunt pe lista jucatorilor netransferabili a Romei, asa ca raman aici. Ma simt bine, mi-am revenit dupa o accidentare grava si sper ca in noul sezon sa ma revansez fata de conducere si de suporteri", a spus Chivu.

AC Milan l-a trecut pe Chivu pe lista prioritatilor de transfer dupa ce capitanul Paolo Maldini are grave probleme de sanatate, legate de cartilagiile unuia dintre genunchi. Pentru a-l aduce pe Chivu, AC Milan ar oferi 10 milioane de euro, plus cedarea brazilianului Cicinho, de la Sao Paolo, pentru transferul caruia se bate cu Manchester United. Sao Paolo cere 12 milioane de euro pentru Cicinho, jucator care poate obtine pasaport italian, nefiind astfel considerat extracomunitar, insa, datorita bunelor relatii cu AC Milan, gruparea braziliana ar putea reduce pretul cu 3-4 milioane de euro.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.