Fundasul formatiei AS Roma, Cristian Chivu, considera ca revelatia campionatului Italiei in sezonul 2005/2006 va fi colegul sau de la nationala Romaniei, atacantul echipei Juventus Torino, Adrian Mutu, informeaza "Gazzetta dello Sport". "Mutu va fi surpriza sezonului. Dupa atatea luni de pauza, acum s-a intors pentru a fi si mai puternic. Nu cred ca va veni la Roma la schimb cu Cassano, pentru ca nu cred ca Juventus vrea sa-l cedeze", a afirmat Chivu.

Cristian Chivu a declarat ca nu a parasit formatia AS Roma in aceasta vara, in ciuda numeroaselor oferte primite, deoarece considera ca inca mai are o datorie fata de gruparea italiana. "Este adevarat, nu ma asteptam sa am atatea oferte dupa ce timp de un an am fost mai mereu accidentat. A fost placut sa fiu in centrul atentiei, dar am ramas, pentru ca inca simt ca am o datorie fa- ta de Roma", a explicat Chivu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.