Antrenorul echipei Rapid, Razvan Lucescu, l-a catalogat drept "josnic" pe tehnicianul Mircea Rednic, cel care l-a atacat zilele trecute in presa spunand ca nu a fost in stare sa castige titlul in sezonul 2004/2005 desi a avut doua oportunitati pe finalul campionatului.

"Este suficient cat am vorbit despre acest scandal cu Rednic. Dar tin totusi sa fac niste precizari. Eu nu mi-am putut imagina ca exista un om atat de josnic, care sa se comporte atat de josnic, care sa atace atat de murdar, dupa ce el a sabotat in permanenta munca noastra de aici si in special pe a mea", a spus Lucescu.

Tehnicianul formatiei giulestene a adaugat ca nu intelege cum a putut Mircea Rednic sa ii atace pe el si pe tatal sau, Mircea Lucescu. "A facut declaratii murdare impotriva a doi oameni care in viata lui l-au ajutat. Unul este tatal meu, care i-a influentat pozitiv intreaga cariera. L-a ajutat cand l-a promovat de la juniori la Corvinul, l-a promovat la echipa nationala, l-a readus pe linia de plutire in '85-'86, cand era in deriva, si i-a prelungit cariera de jucator aducandu-l la Rapid si facandu-l sa se retraga cu fruntea sus din fotbal. Iar al doilea sunt eu, care l-a ajutat mai putin, este adevarat. Dar am pus umarul cand a fost numit in primul mandat ca antrenor la Rapid, iar a doua oara, cand a castigat titlul, cand eram vicepresedinte si am facut tot posibilul ca lucrurile sa iasa bine. Daca el uita aceste lucruri, atunci o sa-si uite si numele", a mentionat antrenorul formatiei Rapid.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.