Dupa toata tevatura creata, la inceputul saptamanii, in Giulesti, George Copos incearca sa faca pace cu toata lumea. Vorbind de planurile de viitor si de buget, patronul este din nou in contradictie cu presedintele Dinu Gheorghe. "Noi asiguram un buget la club de 5 milioane de euro, unul foarte bun pentru performanta", a spus Copos. "Adunarea Generala a aprobat un buget de 3,5 milioane de euro pentru sezonul urmator", a afirmat "Vama", inainte de startul campionatului.

Lucrurile nu se prea leaga (diferenta de 1,5 milioane de euro este una destul de mare), fiind destul de greu de crezut ca George Copos a devenit extrem de generos peste noapte. Intre cei doi oficiali urmeaza o noua runda de discutii dure pentru rectificarea bugetara. Asta daca, intre timp, cuplul "Vama" - Lucescu nu este dat afara, din nou, pentru ratarea intrarii in grupele Cupei UEFA.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.