Nationala Danemarcei, aflata pe locul patru in grupa sa de calificare la mondialele din Germania, a demolat selectionata Albionului condusa de Sven Goran Eriksson.

Presa din insula a taxat evolutia dezastruoasa a defensivei, dar in special a portarului David James (poreclit "Calamitatea") care, intrat dupa pauza, a incasat toate cele patru goluri, trei dintre ele la un interval de sapte minute. Golul de onoare a venit pe final gratie tanarului Rooney, insa a fost imediat urmat de golul patru al danezilor. Tabloidul britanic "The Sun" a titrat ieri pe calapodul unui arhicunoscut slogan publicitar: "Svensberg - probabil cel mai slab rezultat din lume". Infrangerea cu 1-4 in fata Danemarcei este cea mai drastica inregistrata de Anglia in ultimul sfert de secol. Ultimul scor catastrofal al Albionului dateaza din mai 1980, ca o ironie tot in ziua de 17, 4-1 in fata Tarii Galilor. Si pentru a propaga sirul coincidentelor, Anglia joaca urmatorul meci contand pentru calificarea la Cupa Mondiala din 2006 in septembrie la Cardiff, in fata Tarii Galilor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.