Maine, la meciul sau de debut pe banca tehnica a Nationalei Kuweitului, antrenorul Mihai Stoichita are nevoie de un meci egal, la Taskent, cu formatia Uzbekistanului, pentru a putea juca barajul cu Bahreinul, contand pentru preliminariile CM de fotbal din 2006. In cazul in care va trece si de Bahrein, atunci va mai avea un hop de trecut pana la a se califica la CM din Germania, "dubla" cu echipa clasata pe locul 4 in zona Concacaf.

"Vom juca la victorie si acesta este singurul lucru la care ma gandesc in acest moment. Trebuie sa fiu atent, deoarece Uzbekistanul are un antrenor nou (Bobby Houghton, fost selectioner al Chinei - n.r.), care va pune in practica idei noi, astfel ca poate fi foarte periculos", a declarat Stoichita pentru footballasia.com. In clasamentul Grupei A, primul loc este detinut de Arabia Saudita-11 puncte, urmata de Coreea de Sud-10, Kuweit-5 si Uzbekistan-2.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.