Gica Hagi ar putea semna, intr-o zi sau doua, un contract cu Dinamo Kiev, grupare la care sunt legitimati Florin Cernat, Tiberiu Ghioane si Cristian Irimia, sustine cotidianul turc "Takvim", citat de site-ul "spor3.com". Dinamo Kiev a ramas fara antrenor la inceputul saptamanii trecute, cand Leonid Buriak a fost demis, din cauza rezultatelor slabe. Daca va semna contractul cu Dinamo Kiev, Hagi va deveni adversar al lui Mircea Lucescu, antrenor la Sahtar. Cei doi s-au mai confruntat din aceleasi pozitii in Turcia, cu Hagi antrenor la Bursaspor si, apoi, Galatasaray, iar Lucescu la Besiktas.

"Deocamdata, sunt doar zvonuri. Am ceva oferte, dar nu ma grabesc. Sper insa ca in scurt timp sa revin in fotbal ca antrenor", a spus Hagi sambata. Hagi a refuzat in aceasta vara doua oferte clare, de la Steaua Bucuresti si de la Steaua Rosie Belgrad.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.