Capitanul echipei Steaua, Mirel Radoi, a vorbit din nou cu reprezentantii presei dupa aproape zece luni, el intrand in silenzio stampa in octombrie 2004. "A fost o decizie a mea, pe care trebuia sa o iau de mai mult timp", si-a explicat Radoi hotararea de a nu mai discuta cu jurnalistii.
Intrebat daca va pleca de la Steaua dupa meciul cu Rosenborg, din mansa secunda a turului III preliminar al Ligii Campionilor, Radoi a raspuns: "Nu stiu daca voi pleca. Nu vad unde, mai ales daca nu ne calificam. Imi plac Italia, Spania, dar astept orice, in cazul in care ne calificam. Daca nu, va trebui sa mai astept". De serviciile lui Mirel Radoi s-a aratat interesata gruparea engleza Everton.

Antrenorul echipei Steaua, Oleg Protasov, a afirmat ca jucatorii sai sunt mai optimisti acum, in ciuda semiesecului inregistrat in fata formatiei Rosenborg. "Nu trebuie sa ne fie frica de nici un meci. Incerc sa le transmit si jucatorilor acest lucru, pentru ca pe viitor vom avea adversari cu nume si forta mult mai mare. Dupa meciul cu Rosenborg, jucatorii erau cu capul plecat, insa dupa discutiile pe care le-am avut cu ei, sunt din nou optimisti, iar acest lucru se va vedea pe teren", a spus Protasov.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.