Eficacitatea maxima a Rapidului din sezonul trecut a devenit istorie. Formatia lui Lucescu Jr. a reusit doar o remiza la primul joc pe Giulesti in acest campionat.

Suparare mare in Giulesti aseara dupa remiza cu o formatie modesta precum FC Arges.

TRIST

"O echipa care a alergat foarte mult, care si-a creat ocazii, nu a avut nici un pericol pe toata durata partidei la poarta ei, nu reuseste sa castige. Este a nu stiu cata oara cand ne batem singuri pe o gafa incredibila in faza de aparare. Supararea este foarte mare, ne batem singuri, pentru ca nu suntem uniti, asta este situatia, in final ne-am dat singuri gol", a spus Lucescu.

REPETITIE

Robert Ilyes, autorul golului, s-a situat cam pe aceeasi lungime de unda cu antrenorul sau. "Ne-am batut singuri. Am dominat tot timpul, dar nu am stiut sa spargem barajul unei echipe care a facut tot timpul antijoc. Ceea ce a jucat FC Arges nu a fost fotbal. Eu cred ca suntem blestemati, pentru ca nu este prima oara cand se intampla sa avem meciul in mana si sa pierdem pe final. Am pierdut doua puncte importante, care vor conta in lupta cu celelalte formatii ce vor lupta pentru castigarea campionatului", a declarat mijlocasul.

PREPELITA, ACCIDENTAT

La pauza, antrenorul pitestenilor, Sorin Cartu, a fost nevoit sa il inlocuiasca pe Andrei Prepelita, accidentat dupa ce a fost calcat pe mana dreapta de Karamyan. Internationalul de tineret a fost transportat la Spitalul Municipal, unde i-a fost aplicata o fasa elastica, fiind posibil ca el sa rateze meciul de tineret Romania - Israel. "Am obtinut un rezultat bun. Cu Steaua am facut spectacol si am pierdut, acum am jucat la rezultat si a iesit bine", a spus Prepelita.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.