"Nu este un antrenament, ci o partida oficiala. Trebuie sa o tratam cu seriozitate, ca sa nu avem parte de vreo surpriza neplacuta. Ne asteptam la orice", a declarat Bogdan Lobont, goalkeeper-ul care a ajuns rezerva sigura la Ajax Amsterdam. Alaturi de portarul olandezilor, ieri, s-au prezentat la Casa Fotbalului inca 7 fotbalisti convocati pentru meciul cu nationala Andorrei, confruntare ce va avea loc miercuri, pe stadionul "Gheorghe Hagi" din Constanta, de la ora 21.30. "Trebuie sa tratam foarte serios acest meci si sa castigam. Il tin si pe postasul ala daca este nevoie, ca sa-mi fac treaba. Sper ca Andorra sa nu se vada nici pe teren, nu numai pe harta", a precizat, razboinic, fundasul echipei Sahtior Donetk, Cosmin Barcauan. "Este un meci lejer, dar trebuie sa-l tratam serios", sustine Flavius Stoican. Antrenorul-jucator al feroviarilor de la Cluj,

Dorinel Munteanu, a fost printre singurii care nu s-au "speriat" de cartea de vizita a selectionatei din Muntii Pirinei: "Au mai produs ei unele suprize in trecut, dar sunt sigur ca acest lucru nu se va intampla acum". Fostul stelist va acumula, daca va fi folosit in partida de miercuri, 125 de selectii la reprezentativa Romaniei si il va egala astfel pe recordmanul Gheorghe Hagi. "Nu m-am gandit niciodata la acest aspect", a mentionat mijlocasul. In acelasi timp, selectionata antrenata de Victor Piturca ar putea ajunge la golul cu numarul 1.000 daca jucatori prezenti pe teren vor putea marca de doua ori.

Pe langa cei patru fotbalisti, au mai fost prezenti la reunire Cosmin Contra, Razvan Rat, Gigel Coman, si Gigel Bucur. Acestia se vor intalni pe litoral cu George Curca, Cosmin Pascovici si Tiberiu Balan care au ramas la Constanta dupa meciul dintre Farul si Sportul. Azi noapte au ajuns in cantonament si fotbalistii echipelor bucurestene: Gabriel Tamas, Florentin Petre, Nicolae Dica, Claudiu Niculescu si Daniel Niculae, in avionul charter fiind prezenti si strainii Cristi Chivu, Mihai Tararache si Razvan Cocis. Adrian Mutu va sosi astazi direct din Italia.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.