Noua organigrama a clubului Dinamo este extrem de generoasa in ceea ce priveste numarul de conducatori. Giovanni Becali, Nicolae Badea, Cristian Borcea (foto), Gigi Netoiu, Vladimir Cohn, Cornel Dinu fac parte din conducerea formatiei din Soseaua Stefan cel Mare. Ca numar si ca experienta, acestia nu au concurenta in Divizia A.

In prima etapa, sefii de la Dinamo s-au imprastiat in toata tara. Giovanni Becali si antrenorul Ioan Andone au fost prezenti la Vaslui, adversara echipei gazda a fost Rapid, iar Gigi Netoiu si Nicolae Badea au luat loc in tribunele stadionului din Trivale, unde evolua Steaua. Presiunea pe adversari este pusa inca de la inceputul campionatului, si nu doar in ultimele etape. Gurile rele vorbesc ca tactica de anul trecut a fost schimbata si adversarii Stelei, Rapidului si chiar ai celor de la Politehnica Timisoara vor fi stimulati in permanenta. Acest lucru nu este interzis de nici un regulament, doar bugetul alb-rosiilor putand avea de suferit.

Miscarea a fost anticipata de presedintele Rapidului inainte de inceputul sezonului. "Este adevarat ca Dinamo are cel mai mare buget, dar nu conteaza asta cel mai mult. Important este si cum administrezi respectivul buget, si ce vrei sa faci cu banii respectivi", a spus, misterios, Dinu Gheorghe. Cum duminica partidele Dinamo - Pandurii Targu Jiu, Rapid - FC Arges si Steaua - FC National se disputa aproximativ in acelasi interval orar, ramane de vazut cum se vor imparti conducatorii dinamovisti, pentru a fi prezenti si la meciurile adversarelor, chiar daca sunt vizate, in primul rand, partidele acestora din deplasare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.