Ronaldo nu se va mai casatori cu Daniela Ciccarelli pe 2 ianuarie 2005. Nu este insa vorba despre o anulare a evenimentului, ci doar de o amanare. Din cauza unor probleme legate de organizare, cei doi vor spune "da", noua zile mai tarziu, pe 11 ianuarie.

RABDARE. Ronaldo trebuie sa astepte 9 zile mai mult pana sa ajunga la altar

ORGANIZARE. Atacantul lui Real Madrid si fotomodelul brazilian ar fi trebuit sa se casatoreasca in a doua zi a noului an, la un castel din Paris, insa au avut probleme in ceea ce priveste organizarea evenimentului. "Chiar si la Paris este imposibil sa gasesti personal dispus sa se ocupe de organizarea petrecerii in zilele de 31 decembrie si 1 ianuarie, iar pe de alta parte, Ronaldo avea antrenamente in 2 ianuarie", a declarat Bia Aydar, cea care se ocupa de pregatirea receptiei.

CONTRACT. Se pare totusi ca mai exista un inconvenient. Cuplul trebuie sa se puna de acord in ceea ce priveste impartirea bunurilor in cazul unui divort. Daniela urmeaza sa semneze un contract prenuptial, la fel cum a facut si Milene Domingues, prima sotie a lui Ronaldo. Astfel, ea va primi o anumita suma de bani pentru fiecare an petrecut alaturi de fotbalistul brazilian.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.