Autoturismul condus de fotbalistul Adrian Senin, de la Farul Constanta, a fost implicat intr-un accident rutier petrecut, ieri dimineata, la intersectia bulevardelor IC Bratianu si 1 Decembrie 1918, din municipiul Constanta. Potrivit politistilor de la Serviciul Circulatie, Adrian Senin, in varsta de 25 de ani, conducea un autoturism BMW pe bulevardul IC Bratianu, cand, la un moment dat, in intersectie s-a ciocnit cu un autoturism Ford, care circula pe un bulevard perpendicular cu cel pe care se afla masina fotbalistului.

In urma impactului, autoturismul fotbalistului a ricosat pe bordura si l-a lovit in plin, luandu-l pe parbrizul masinii, pe Costel Papacostea, care astepta la semafor pentru a traversa strada. O minora, pasagera in autoturismul BMW, a fost ranita usor, lovindu-se la cap. Victimele au fost transportate la Spitalul Judetean Constanta, unde pietonul a fost operat deoarece are multiple traumatisme si capul spart. Politistii Serviciului Politiei Rutiere Constanta cerceteaza, la fata locului, cauzele in care s-a produs accidentul rutier. Din cauza accidentului, circulatia in zona s-a desfasurat cu dificultate timp de o ora.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.