Victoras Iacob a marcat aseara al treilea gol in cele patru meciuri disputate in tricoul Stelei, insa reusita sa n-a fost de ajuns pentru ca ros-albastrii sa obtina o victorie contra norvegienilor. La final, puternicul atacant s-a aratat deziluzionat de deznodamintul partidei.

- Cum te simti, Victoras?
- Sint socat! Nu-mi gasesc cuvintele sa exprim ceea ce simt. Inca nu-mi revin.

- A fost vorba doar de ghinion?
- Suta la suta! Dupa ce a aratat asta-seara pe teren, Rosenborg e sub Shelbourne, chiar daca pe irlandezi i-am batut cu 4-1. Cam cu acelasi scor trebuia sa cistigam si impotriva norvegienilor. Daca la pauza era 3-0 pentru noi, nu s-ar fi mirat nimeni.

- I-ati subestimat?
- Nu se pune problema. Poate ca, la unele faze, nu ne-am concentrat, dar asta nu inseamna ca nu i-am luat in serios. Eram avizati de experienta lor superioara in cupele europene.

- Mai sint sanse de calificare?
- Cu siguranta! Mergem acolo sa-i batem, nu putem rata o asemenea sansa! Trebuie sa fim optimisti! As da trei campionate pentru o prezenta in grupele Champions League.

- Inscrii si la Trondheim, ca tot o faci meci de meci?
- Doamne, cit mi-as dori! Dar nu mai conteaza cine o s-o bage in ate, cel mai important lucru e ca Steaua sa aduca la Bucuresti granzii Europei.

"Cu siguranta, Steaua va patrunde in grupe! Prea mare ghinion a avut astazi ca sa nu se intoarca soarta la retur"
George Copos, patron Rapid

"Sansele de calificare ramin intacte. Daca vor evolua si la Trondheim la fel ca in Ghencea, stelistii vor trece mai departe. Din pacate, mingea n-a vrut sa intre in poarta de mai multe ori"
Gica Hagi

Radoi a jucat cu obrazul tumefiat

La o faza petrecuta in minutul 45, portarul Hamutovski a boxat o minge din careul stelist, dar l-a lovit si pe Mirel Radoi cu pumnii in obrazul sting. Capitanul Stelei a cazut, apoi a fost scos pe targa. A incercat sa se ridice singur in picioare, dar fiind ametit, a cazut inapoi! Oleg Protasov l-a trimis pe secundul Stefan Stoica sa vada daca fundasul poate continua meciul. "Vreau sa joc!", a scrisnit Radoi, care a aparut si dupa pauza in echipa, desi pometele i se umflase (foto). La revenirea pe teren a celor doua formatii, el a fost ovationat pentru modul in care a rezistat loviturii.

Un spectator si-a aruncat mobilul pe teren!

In repriza a doua, arbitrul a intirziat executarea unui corner pentru a culege de pe gazon un telefon mobil aruncat de un spectator. "Centralul" olandez l-a dus arbitrului de rezerva (foto) si i-a spus sa-l pastreze pentru a putea proba cele scrise in raport. Imediat dupa acest incident, la statia de amplificare a stadionului s-a facut un apel catre fani sa nu mai arunce cu obiecte pe teren. Steaua risca o amenda usturatoare pentru ca e recidivista, dupa ce si la partida cu Shelbourne au avut loc astfel de incidente.

"E un rezultat norocos pentru noi. Echipa mai buna a fost Steaua, dar experienta noastra in Liga Campionilor a contat foarte mult"
Orjan Berg, mijlocas Rosenborg

"Am marcat un gol extrem de norocos. Nu meritam un rezultat de egalitate, dar fotbalul nu este intotdeauna corect"
Helstad, atacant Rosenborg


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.