Jucatorul echipei Steaua, Nicolae Dica, a fost suspendat trei meciuri in cupele europene de catre Comisia de Disciplina a UEFA, reunita astazi, ca urmare a eliminarii din partida cu Shelbourne, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor. In minutul 5 al partidei Steaua - Shelbourne, incheiata cu scorul de 4-1, in mansa secunda a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, Nicolae Dica a cazut dupa un contact cu Dave Rogers, iar arbitrul Claude Colombo i-a eliminat pe amandoi, dupa ce s-a consultat cu tusierul.

Cei doi jucatori au parasit cu greu terenul, protestand, iar in tunelul dinspre vestiare s-au incaierat, fiind nevoie de interventia unor bodyguarzi pentru a-i desparti. In urma deciziei Comisiei de Disciplina a UEFA, Dica va rata dubla mansa cu Rosenborg, din turul trei preliminar al competitiei, precum si urmatorul meci pe care Steaua il va disputa in grupele Ligii Campionilor, in cazul in care va trece de norvegieni, sau in turul I al Cupei UEFA, daca va fi eliminata din LC.


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.