Dupa o politica a transferurilor falimentara pentru echipa, dar benefica propriilor conturi, Vasile Siman a privit fara sa-i pese vreun pic partida cu revelatia verii, CFR Cluj. "Ma gandesc sa plec", spunea, cu doua saptamani inaintea startului, antrenorul Dan Petrescu, insa ulterior s-a razgandit. Prima etapa a adus insa si primul rateu.

Supararea tehnicianului vine atat de la aceleasi hibe ca in sezonul trecut, ratarile, dar mai ales de la jocul fara orizont al "studenttilor". Este drept, Mazilu a deschis scorul (’19), in urma unui corner, dar pana atunci alb-negrii nu iesisera din propria jumatate, Anca, Turcu si Coroian jucandu-se cu ocaziile. Oaspetii nu au lasat impresia unei echipe conduse pe tabela, insa Sportul a avut noroc, Turcu ratand din nou pe finalul primei parti. Scenariul s-a pastrat si dupa pauza.

DEBUT

Clujenii au egalat, logic, prin arma secreta Oncica (’68), la doar cateva minute dupa ce fusese introdus, apoi gazdele au revenit la vechile metehne. In doua situatii de unu la unu, Mazilu si Balan l-au facut pe Dan Petrescu sa mai mediteze la viitor. "Sunt multe lucruri care nu imi convin. M-am gandit si ma gandesc inca la plecare, dar nu puteam lasa echipa inaintea primei etape." De partea cealalta, Dorinel Munteanu, antrenorul-jucator al CFR-ului, a declarat: "A fost meciul meu de debut pe prima scena in calitate de antrenor principal si ma bucur ca a fost un pas cu dreptul. Baietii au jucat exact ce le-am cerut. Am avut multe ocazii, iar golul l-am primit intr-o faza care nu anunta nimic".

NEINCREDERE

"Va fi un an greu. Conditiile nu sunt cum am vrut. Exista promisiuni, dar nu se face nimic. Ratam foarte mult si il regret pe Gigel Bucur" - Dan Petrescu


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.