Rezultatele obtinute de delegatia Romaniei in prima zi a CM de Atletism de la Helsinki au fost departe de asteptari. Sportivele Monica Iagar (foto) si Oana Pantelimon au ratat calificarea in finala probei de saritura in inaltime. Iagar s-a clasat pe locul 12 in prima serie, cu o saritura de 1,84 metri. Pantelimon a concurat in a doua serie, in care s-a clasat pe pozitia a saptea, cu o saritura de 1,91 metri, in finala calificandu-se sportivele care au trecut peste stafeta ridicata la 1,93 metri.

In proba de 20 km mars, dezamagiri pe linie: Silviu Casandra a ocupat pozitia a 19-a, Claudia Stef - a 8-a, in timp ce Ana Maria Groza a terminat pe 14. In proba de 10.000 m, Mihaela Botezan a terminat pe penultimul loc, al 23-lea. Exceptia s-a numit Nicoleta Grasu, care s-a calificat in finala probei de aruncarea discului, inregistrand o performanta de 62,06 m.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.