Gigi Becali i-a facut o propunere fostului selectioner

Gigi Becali, patronul echipei de fotbal Steaua, i-a facut ieri o propunere umilitoare antrenorului Anghel Iordanescu, ramas somer dupa ce si-a prezentat demisia de la echipa nationala a Romaniei. "Il astept la Steaua II. Vad ca ii place nivelul asta, doar a fost in campanie electorala la Stefanesti", a trimbitat latifundiarul din Pipera. Steaua II este "satelitul" gruparii din Ghencea si evolueaza in Divizia C, dupa ce a cumparat locul de la formatia din Stefanesti. Iordanescu si Becali s-au aflat deseori in conflict deschis, fostul selectioner chemindu-l la tribunal pe patronul stelist. Becali s-a falit ieri cu un tricou al vedetei Zinedine Zidane, de la Real Madrid, sustinind ca i-a fost trimis chiar de starul francez. "Pentru Gigi, cu simpatie", sta scris, in limba spaniola, pe tricoul cu numarul cinci.

Etxeberria, revoltat

Stelistii vor afla miine seara pe ce loc se vor situa in Grupa B a Cupei UEFA, dupa ce se vor disputa si ultimele doua partide, Standard Liege - Athletic Bilbao si AC Parma - Besiktas. Gruparea din Ghencea sta in aceasta runda. Daca se vor clasa pe locul doi, "ros-albastrii" vor avea ca adversar in "16"-mile competitiei o echipa "retrogradata" din Liga Campionilor. Daca se vor afla pe locul trei, "militarii" vor intilni una dintre cistigatoarele grupelor din Cupa UEFA. Joseba Etxeberria, de la Athletic Bilbao, a criticat noul sistem de desfasurare a Cupei UEFA. "E posibil ca Steaua, care a jucat toate meciurile si are sase puncte, ca si Athletic, sa fie deja calificata, in timp ce noi, in functie de jocul rezultatelor, am putea aluneca pina pe pozitia a patra", a izbucnit jucatorul basc.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.