La FC National se schimba jucatorii pe banda rulanta. Au plecat 8 in vara si au venit in loc 10, toti gratis. Gino Iorgulescu a ramas la fel de pretentios si vrea o participare intr-o cupa europeana, fapt care l-a facut pe Landi sa se intrebe: "Presidente, esti nebun?"

Chiar si in aceste conditii, italianul trebuie sa-si multumeasca seful, iar primul pas pentru indeplinirea obiectivului era sa bata Bacaul. "Bancarii" au inceput tare meciul, Griffiths (1) sutind in bara din 4 metri. Bacaul, la fel de ermetica ca si in sezonul trecut, cu Tanasa singur in atac, a replicat, dar sutul lui Croitoru (11) s-a dus peste poarta. A venit minutul 12 cu bilbiiala comuna a lui Apostol si Bogdan, iar Oprea a speculat momentul, 1-0. Tanasa (29) i-a imbolnavit pe moldoveni, sutind ca un incepator din pozitie centrala direct in bratele lui Nae. David (43) putea egala, dar sutul sau a fost prins cu un ultim reflex de Nae.

Repriza a doua. Popovici a schimbat sistemul, 3-5-2, cu Gheorghiu impins in fata alaturi de Tanasa. Nu s-a modificat insa nimic. Landi a cistigat primul pariu, dar e de-abia inceputul. Cine va avea dreptate, Gino sau Landi? Ramine de vazut.

Chivorchian a venit la meci cu fiica

Presedintele clubului bacauan, Gheorghe Chivorchian, a fost insotit la partida de aseara de fata lui, Camelia, in virsta de 18 ani. Ea este voleibalista, la fel ca si sora sa, Angelica (22 de ani), ambele semnind acum patru zile cu Dinamo. Cele doua au fost pina in acest sezon rivale, mezina jucind la Unic Piatra Neamt, iar Angelica la Stiinta Amici Bacau. Alaturi de Chivorchian a stat si Ionut Lupescu.

Bacauanii au fost mai multi

FCM Bacau a fost ieri sustinuta de o galerie formata din aproximativ 30 de oameni, cu 10 mai multi decit sustinatorii Nationalului! Putinii fani "bancari" au afisat doua bannere prin care si-au declarat nemultumirea fata de conducerea clubului: "Valori vindute pe nimic, refuzati, adoptati egal zero performanta" si "De 5 ani nu sint abonamente la peluze...de ce?".

Burca s-a accidentat la debut

Ovidiu Burca, jucatorul imprumutat la FC National de la Dinamo, nu a avut parte de un debut fericit. El s-a accidentat dupa o contra cu Marian Tanasa si a fost inlocuit cu Ghindeanu in minutul 27. La fel s-a intimplat si cu portarul bacauan, Daniel Bogdan, schimbat cu Ciprian Manea dupa doar 20 de minute, el fiind certat de Cristi Popovici pentru golul primit.


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.