Cel mai titrat arbitru englez al momentului, Graham Poll, s-a facut de rusine la ultima reuniune cu colegii de breasla, iar acum e anchetat de federatie. Moment penibil la finalul unui curs de fitness rezervat arbitrilor din Premier League. La banchetul ce a pus punct stagiului, Graham Poll (foto), care a condus la centru ultima finala a Cupei UEFA, Sporting - TSKA Moscova (1-3), s-a imbatat in asa hal incit a luat-o razna. Mai intii, povesteste cotidianul "The Sun", i s-a facut rau si a vomat in foaierul restaurantului. Apoi a iesit in fata stabilimentului, unde, sub privirile inmarmurite ale colegilor sai, a escaladat una dintre numeroasele masini parcate in zona

Moment penibil la finalul unui curs de fitness rezervat arbitrilor din Premier League. La banchetul ce a pus punct stagiului, Graham Poll, care a condus la centru ultima finala a Cupei UEFA, Sporting - TSKA Moscova (1-3), s-a imbatat in asa hal incit a luat-o razna.

Mai intii, povesteste cotidianul "The Sun", i s-a facut rau si a vomat in foaierul restaurantului. Apoi a iesit in fata stabilimentului, unde, sub privirile inmarmurite ale colegilor sai, a escaladat una dintre numeroasele masini parcate in zona.

Cind toti credeau ca-si va pierde echilibrul si va cadea, Poll a prins parca aripi si a sarit pe capota altei limuzine. Si tot asa pina ce securitatea localului a reusit sa-l imobilizeze. Trecut la inceput sub tacere, incidentul a ajuns la cunostinta federatiei (FA) prin intermediul unui e-mail anonim. FA a dispus o investigatie si, daca va fi gasit vinovat, arbitrul chefliu ar putea fi suspendat.


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.