Asa cum Jurnalul National anuntase in numarul de marti, suporterii Omoniei Nicosia si-au anuntat deja prezenta in numar foarte mare la meciul cu Dinamo, de saptamana viitoare, din turul 2 preliminar al Cupei UEFA.

NUMEROSI

Anul trecut, la Sofia, impotriva celor de la TSKA Sofia, Omonia, una dintre cele mai iubite echipe din zona mediteraneana, a fost sustinuta de circa 1.000 de fani. Meciul de pe arena din Stefan cel Mare starneste deja si el un mare interes in randul fanaticilor suporteri ai Omoniei. Conform ultimelor informatii, peste 1.000 de ciprioti vor sosi saptamana viitoare la Bucuresti pentru a asista la meciul Dinamo - Omonia Nicosia.

CONTACTE

De altfel, mai multi reprezentanti ai principalei grupari de suporteri ai Omoniei, "Gate 9", au initiat deja contacte cu fanii dinamovisti prin intermediul site-ului Dinamomania.net. Acestia au dorit sa se informeze asupra preturilor si posibilitatii de achizitionare a unui numar cat mai mare de bilete. Conform site-ului dinamovist, fiecare cipriot va plati in jur de 460 de euro pentru excursia in Romania.

"SPIONAJ"

Conducerea lui Dinamo priveste cu mare atentie "dubla" cu Omonia. Maine seara, de la ora 21:00, la Nicosia, administratorul-delegat al "cainilor", Cornel Dinu, va urmari meciul amical dintre echipa olandezului Henk Houwaart si echipa greaca Skoda Xanthi. Acesta va fi ultimul test pe care Omonia il va sustine inaintea confruntarii cu Dinamo. Un trimis al gruparii din Insula Afroditei va "spiona" meciul Otelul - Dinamo din acest week-end. Lotul cipriot a fost intarit saptamana trecuta cu mijlocasul brazilian Magno, de la Alaves, fost coleg cu Contra si Mara.

EXCURSIE

Daca fanii Omoniei se pregatesc sa vina in numar foarte mare in Romania joia viitoare, suporterii dinamovisti doresc si ei sa-si sustina cat mai bine echipa la Nicosia, in meciul retur. Conform site-ului Dinamomania.net, se pare ca sustinatorii "alb-rosilor" vor organiza o excursie in Cipru, pentru meciul retur, cu autocarul, care va costa in jur de 2 milioane de lei. O decizie in acest sens se va lua vineri, cand ar urma sa aiba loc si o discutie intre fani si conducerea clubului. Meciul de la Nicosia se va desfasura la data de 25 august.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.