Adrian Mutu va fi din nou nas la Pitesti, de data aceasta al unui personaj cunoscut din lumea fotbalului. Fostul stelist Adrian Neaga (foto), coleg de generatie cu vedeta lui Juventus, se va casatori anul acesta cu Ela, cu care isi imparte viata de trei ani.

LIDER

Evenimentul va avea loc in orasul de bastina al celor doi fotbalisti si se anunta a fi nunta anului, detronand-o pe cea din 12 iunie, atunci cand Adrian Mutu l-a nasit pe amicul sau din copilarie, Alin Mihai. Mutu o va avea alaturi de data aceasta pe dominicanca Consuelo Matos, care i-a devenit in urma cu o luna sotie.

PRIETENI

Adrian Neaga si Adrian Mutu sunt cei mai buni prieteni, in perioada junioratului fiind nedespartiti. La 18 ani, destinul i-a despartit, cei doi neputand juca niciodata impreuna intr-o echipa de club. Prima oara cand Mutu si Neaga s-au aflat impreuna pe teren a fost la echipa nationala, in meciul Romania - Macedonia 2-1, disputat la Craiova in septembrie 2004. Dupa acea partida s-a zvonit ca ei, insotiti si de Lobont, au petrecut o noapte intreaga la un club de striptease, cu doua zile inainte de meci. De atunci si pana acum, cei doi au avut destine zbuciumate, in acest moment parand ca viata le surade.

TRANSFER

Pitesteanul Dragos Radu a plecat ieri de dimineata in Belgia, pentru a da probe de joc la Royal Antwerp. Dragos Radu este jucatorul pe care FC Arges il ofera gratis timp de un an belgienilor, in baza contractului de colaborare incheiat intre cele doua grupari. Acesta nu mai intra in vederile lui Sorin Cartu si primise hartie din partea clubului ca se poate transfera unde doreste. La cererea celor de la Anvers, pitestenii l-au blocat pe Dragos Radu si l-au redirectionat spre Belgia. Fundasul de 27 de ani va trebui sa arate ce poate intr-un meci amical impotriva "diavolilor rosii" de la Manchester United, prilejuit de sarbatorirea a 125 de ani de la infiintarea gruparii belgiene.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.