Inscaunarea lui Basarab Panduru la FC Vaslui a complicat in mare masura sansele ca la gruparea moldoveana sa fie liniste. Metodele sale dictatoriale, iesirile verbale, de cele mai multe ori la limita penibilului, au dat nastere unei tensiuni artificiale in cadrul lotului. Bunaoara, raporturile jucatorilor cu presa au fost plasate sub jurisdictia sa, toate declaratiile si interviurile fiind atent analizate de Maria Sa, Panduru, de parca fotbalistii ar fi niste copii care abia buchisesc alfabetul si fac primii pasi in relatiile interumane.

Ultima declaratie a lui Panduru, dupa partida amicala FC Vaslui-Cetate Suceava, scor 0-0, a aprins scanteia revoltei printre fotbalisti, Panduru acuzandu-si jucatorii de parca acestia jucasera un meci capital si nu unul de pregatire." Meritam sa fim huiduiti de spectatori!", a spus antrenorul nervos nevoie mare ca "subordonatii" nu au invins divizionara B. Mult mai diplomat a fost patronul Adrian Porimboiu, care a vazut in acest meci un amical si nimic altceva, de fapt un exercitiu benefic pentru viitorul sezon. Jucatorii au inceput sa-si exprime nemultumirea vizavi de metodele ciudate ale antrenorului, acesta negasind vreodata o vorba buna care sa ridice moralul.

Acestia se intreaba ce reactii va avea antrenorul in cazul unei infrangeri? Va remania lotul? Va pune spectatorii sa-i huiduie? Oricum, se pare ca aceste lucruri nu-i sunt straine lui Porumboiu, care astepta sa vada rezultatele si reactiile lui Panduru dupa primele etape, urmand ca apoi sa hotarasca daca reziliaza sau nu contractul cu acesta. O revolta pare iminenta, pentru ca e greu de crezut ca Panduru se va transforma peste noapte intr-un tip echilibrat, atat in declaratii, cat si in mentalitate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.