Real Madrid se confrunta cu o lupta interna a "clanurilor", intre jucatorii brazilieni, care beneficiaza de sprijinul antrenorului Vanderlei Luxemburgo, si fotbalistii spanioli, printre care se afla si capitanul Raul Gonzalez. Potrivit cotidianului spaniol "Sport", Luxemburgo are acum piesele pe care le dorea pentru a declara razboi "clanului spaniol", care este condus de capitanul Raul, alaturi de Salgado, Guti si de Figo. Prin transferurile lui Robinho si Baptista, tehnicianul va incerca sa treaca puterea in mainile "clanului brazilian" si astfel sa schimbe forma de lucru si obiceiurile echipei.

Spaniolii au boicotat ideile lui Luxemburgo de a intra in cantonament sau de a aduce un dietetician. "In fiecare zi este tot mai greu sa fii spaniol la Real Madrid", a spus Ivan Helguera in urma cu cateva saptamani, in timp ce Roberto Carlos a afirmat, duminica: "Cu cat vom fi mai multi brazilieni, cu atat va fi mult mai bine".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.