Dinamo a castigat prima Supercupa din istorie pe mana gafelor lui Protasov, care a efectuat total neinspirat schimbarile Stelei.

"Cainii" au sarjat din primele secunde, dar plamanul perfect al lui Nicolita a furat startul, a centrat exact de pe dreapta unui Moti adormit si Dica a reluat imparabil cu latul, trezind la viata neputinta lui Gaev. Era minutul 15 dintr-o seara tarzie si Dica isi legana deja in brate baietelul de 10 zile, Marcu Andrei Ilie, mangaindu-l pe crestet cu dedicatia primului gol pentru Steaua. Dinamo s-a incordat firesc, Niculescu l-a servit ideal in adancime pe Bratu, iar "canarul" scapat din colivia lui FC Nantes l-a executat sec pe Hamutovski (38).

Bucuria amara a remizei a fost risipita peste doar trei minute cand Ghionea a urcat in atac, a inaltat balonul pentru recentrarea lui Bostina, iar Iacob a punctat cu capul, din plonjon. Dupa pauza jocul Stelei s-a scufundat in penibil o data cu gafa lui Ghionea care, la o faza simpla, a luftat nepermis, si Baltoi a adus egalarea (70). Neinspiratia lui Protasov, care i-a scos pe Dica, Iacob si Nesu, a dinamitat jocul Stelei.

Dupa accidentarea lui Paraschiv, "militarii" au ramas in zece. Niculescu a nimerit bara din lovitura libera si Dinamo a zburdat strunita de gleznele lui Zicu, ce a pasat decisv pentru golul izbavitor al lui Niculescu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.