Gigi Becali a dat lovitura pe piata terenurilor. El a vandut o suprafata de pamant in zona Pipera, pentru care a incasat o suma importanta. Desi se parea ca patronul ros-albastrilor a ajuns la fundul sacului cu bani, se pare ca acesta a dat de o noua mina de aur. Proprietar al unor terenuri in zona Pipera, langa scoala Romano-Americana, latifundiarul a dat sfoara in tara ca vrea sa vanda pamantul, in disperare de cauza.Se parea ca nimeni nu va oferi 35 de milioane de dolari, atat cat ar fi cerut "Razboinicul Luminii", dar surse apropiate acestuia au dezvaluit faptul ca in cele din urma s-a gasit un cumparator. Desi nu s-a aflat inca despre cine este vorba, tranzactia desfasurandu-se in mare secret, Gigi Becali a obtinut mai bine de 35 de milioane de dolari. Mai mult, o parte din bani a intrat cu cateva zile in urma in conturile latifundiarului din Pipera.

Jucatorii si-au primit banii

Dupa meciul tur cu Shelbourne, Gigi a chemat vineri dupa-amiaza toata echipa la Marriott si a stins restantele financiare pe care le avea catre jucatori. Cu exceptia lui Curt si Keca, fotbalistii au primit datoriile din contract si banii cuveniti pentru castigarea campionatului. Astfel, starea de spirit in sanul echipei s-a schimbat cu 180 de grade. Incurajati si de tragerea la sorti pentru turul trei preliminar al Ligii Campionilor, una favorabila, jucatorii si-au gasit linistea.Optimismul este cuvantul de ordine acum in Ghencea, iar ros-albastrii se pot gandi deja la concretizarea sansei de a juca in grupele UEFA Champions League.

Vrea sa cumpere un avion si un mijlocas la inchidere
Chiar daca la un moment dat planurile lui Gigi Becali pareau simple utopii, acestea ar putea deveni realizabile, dupa perfectarea acestei afaceri. Dupa achizitionarea Maybach-ului, finantatorul s-a gandit sa-si mai arate o data puterea financiara. El vrea sa isi cumpere un avion si sa-l vopseasca in culorile Stelei. Mai mult, pentru ca a inteles ca linia mediana a echipei sufera dupa plecarea lui Dorinel Munteanu, Gigi ar mai vrea si un mijlocas de creatie, vorbindu-se chiar de un transfer al lui Costin Lazar din Regie in Ghencea.

Fotbalistii au primit fisele fiscale pentru anul trecut
Fotbalistii din Ghencea au primit de la Ministerul de Finante fisele fiscale in care trebuie sa declare veniturile obtinute in afara celor specificate in contractele de munca. Acest lucru i-a impacientat pe unii dintre jucatori, care au avut o discutie cu Becali, stiut fiind faptul ca acesta isi plateste jucatorii prin intermediul contractelor de sponsorizare. Daca se considera ca acest venit nu a fost impozitat, in prima faza jucatorii ar putea fi amendati de catre stat, un scenariu mai sumbru ducand catre intocmirea unor dosare penale.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.