Proiectul "Via Sport" a fost prelungit cu doua saptamani, la solicitarea bucurestenilor.

Potrivit Primariei Capitalei, peste 40.000 de bucuresteni de toate varstele au optat pentru relaxare si activitate sportiva, in weekend, pe Bulevardul Kiseleff, in cadrul proiectului "Via Sport".

La fiecare sfarsit de saptamana, incepand de vineri, ora 22.00, pana duminica, la ora 14.00, acestia au avut acces liber la tenis de masa si de picior, fusbal, badminton, baschet si au avut posibilitatea de a se plimba cu bicicletele puse la dispozitie de Cicloteque, informeaza Primaria Capitalei.

Pe parcursul celor patru weekend-uri organizatorii au adus imbunatatiri proiectului, venind astfel in intampinarea opiniilor participantilor. Acestia s-au bucurat de o serie de surprize, printre care concursuri cu premii si prezenta unor nume mari ale sportului romanesc, relateaza MEDIAFAX.

Pe arena "Via Sport" s-au intrecut, in partide amicale, Monica Rosu si Silvia Stroescu, gimnaste medaliate cu aur in 2004 la Jocurile Olimpice de la Atena, Florin Prunea, manager sportiv la Clubul Dinamo Bucuresti, Vasile Avram, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ionel Ganea, antrenor secund la Dinamo Bucuresti si echipa de baschet Steaua Turabo.

La finalul celor patru saptamani, participantii s-au declarat incantati de aceasta initiativa si au afirmat ca isi doresc ca "Via Sport" sa ramana deschisa in continuare, a precizat municipalitatea.

Astfel, cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti, organizatorii vor extinde durata activitatii pe "Via Sport" si in weekend-urile 13-15 august si 20-22 august. Toti cei care iubesc sportul vor avea posibilitatea de a se bucura in continuare de miscare in aer liber intr-o locatie centrala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.