Portarul echipei Flamengo, Bruno Souza, a fost acuzat oficial de "omor" si "rapire", dupa ce politia din statul brazilian Minas Gerais a finalizat ancheta privind disparitia unei foste amante a jucatorului, care a fost rapita si apoi ucisa in urma cu doua luni.

Politia din statul brazilian Minas Gerais si-a finalizat ancheta si a transmis, vineri, Ministerului Public concluziile acesteia, urmand ca autoritatile sa decida cum vor actiona in continuare, informeaza MEDIAFAX, citand AFP.

Capetele de acuzare formulate impotriva lui Bruno Souza sunt "omor, rapire, sechestrare, disparitia unui cadavru si formarea unui grup infractional", potrivit site-ului G1, care apartine retelei de televiziune Globo.

Alte sapte persoane trebuie sa raspunda acelorasi acuzatii, printre acestea numarandu-se sotia lui Bruno, Dayane, si cel mai bun prieten al acestuia, Luiz Henrique Ferreira Romao, cunoscut sub numele de "Macarrao".

Eliza Samudio (25 de ani), mama unei bebelus de patru luni pe care l-ar fi avut cu Bruno Souza si care solicita plata pensiei alimentare, a disparut pe data de 4 iunie, dupa ce a fost luata de la o resedinta a fotbalistului, din apropiere de Belo Horizonte, capitala statului Minas Gerais.

Desi corpul femeii nu a fost gasit, politia a ajuns la concluzia ca aceasta a fost ucisa, iar Bruno este instigatorul crimei.

Presupusul asasin al Elizei Samudio, fostul politist Marcos Aparecido dos Santos, este acuzat de "omor calificat, formarea unui grup infractional si de disparitia cadavrului".

Potrivit rezultatelor anchetei, Eliza ar fi fost strangulata de Marcos Aparecido dos Santos, care s-a ocupat apoi de disparitia corpului acesteia.

Un var al lui Bruno, un adolescent de 17 ani, a declarat politiei in timpul anchetei ca a participat la rapirea Elizei si ca, dupa ce a fost ucisa, corpul femeii a fost transat, parti din acesta fiind aruncat la caini.

Bruno Souza este in prezent incarcerat in inchisoarea din Contagem, din statul Minas. Presa locala publica, vineri, fotografii cu acesta cu capul complet ras, publicatiile braziliene scriind ca portarul si-ar fi ars tot parul, pentru a evita un examen ADN.

Citeste si:
Dani Mocanu a fost acuzat de tentativă de omor. Manelistul susține...
Dani Mocanu a fost acuzat de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.