Dupa rasunatoarea victorie (tot cu 5-0, ca si in prima mansa) asupra modestilor andorezi de la St. Julia, conducerea Rapidului s-a intrunit, ieri, la Crown Plazza, intr-o pompos intitulata adunare generala. Daca nu cumva ne-a lasat memoria, s-a mai tinut o adunare generala cu doar cateva zile in urma, o adunare cu cantec, marcata intrucatva nestatutar de prezenta a insusi vicepremierului George Copos.

In fine, ce-a fost, a fost. Sosit cu oarecare intarziere fata de ora anuntata, Dinu Gheorghe, presedintele visiniilor, a declarat ca nu e vorba de o noua adunare generala, ci doar de-o scurta sedinta de lucru, de aproximativ o ora, dupa care cei cativa ziaristi au fost invitati la baza Pro Rapid, pentru comentarii pe marginea viitorului adversar al Rapidului in Cupa UEFA.

Nimic despre prezenta sau absenta domnului George Copos la aceasta "sedinta de lucru". Atat si nimic mai mult. Surse neautorizate sustin ca s-a rediscutat bugetul, care ar putea sari peste 3,5 milioane de euro, si ca pe ultima suta de metri vor mai fi achizitionati 3-4 jucatori. Si cum secretomania este sora vitrega a transparentei, asa-zisa adunare generala, de fapt o banala sedinta de lucru s-a incheiat asa cum a si inceput, cam pe sestache.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.