Adrian Mititelu (foto), presedintele Stiintei, vrea ca echipa sa sa dispute partidele de pe teren propriu in nocturna. Ovidiu Costesin s-a aflat in Bucuresti pentru a solicita FRF aprobarea organizarii meciurilor de acasa, din campionat, vinerea, si dupa lasarea intunericului. FRF nu a dat un raspuns concret, lasand, insa, de inteles ca Universitatea ar putea evolua la lumina reflectoarelor, doar ca gruparea craioveana trebuie sa plateasca niste costuri suplimentare, de organizare.

Raspunsul Federatiei trebuie sa vina pe adresa clubului de pe strada Unirii nr. 86 la inceputul saptamanii viitoare. Conform FRF, echipele oaspete trebuie sa efectueze, cu o zi inaintea meciului oficial, un antrenament in nocturna, pentru a se adapta la conditiile jocului. Astfel, Universitatea Craiova trebuie sa mai scoata din buzunar o suma deloc neglijabila pentru cazarea gruparii vizitatoare. Costurile cresc si cand vine vorba de brigada de arbitraj, care, la randu-i, trebuie sa petreaca o noapte in Craiova.

Mai exact, Universitatea, chiar daca va evolua in cel de-al doilea esalon, va plati cat o divizionara A. Mai exista, insa, si o alta problema. Daca se va juca vinerea, Universitatea Craiova trebuie sa instiinteze, cu sapte zile inaintea partidelor oficiale, echipele oaspete care pot sa accepte, sau nu, sa joace in nocturna.

TV Sport sau National TV

TV Sport va oferi 150.000 de euro pentru televizarea partidelor Universitatii Craiova din Divizia B. Mititelu n-ar avea nimic impotriva unei colaborari cu TV Sport, doar ca respectiva televiziune a inceput sa-l stranga cu usa, insistand pentru disputarea meciurilor oficiale vinerea, si nu sambata. Interesate pentru televizarea partidelor Stiintei mai sunt National TV si Prima TV, doar ca cele doua televiziuni nu-i ofera lui Mititelu mai mult de 100.000 de euro pe sezon. (Constantin Radu)


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.