Sahtior Donetk va trebui sa se bata pentru un loc in grupele Ligii Campionilor cu Internazionale Milano, in turul trei preliminar. Astfel, Mircea Lucescu, care ieri a implint 60 de ani, a antrenat formatia italiana in sezonul 1998/1999. La "mineri" se mai gasesc cinci jucatori romani: Flavius Stoican, Cosmin Barcauan, Razvan Rat, Daniel Florea si Ciprian Marica, insa situatia a trei dintre ei nu este foarte sigura.

Tehnicianul Mircea Lucescu a declarat, pentru TV Sport, ca, in opinia sa, meciul Sahtior Donetk - Internazionale Milano, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, este cel mai echilibrat din aceasta faza a competitiei. "Nu ma asteptam la ceva mai usor, totdeauna am avut astfel de situatii. Ei n-au inceput campionatul si pesemne inca nu au ritmul de partida. Au jucatorii lor si s-au intarit si cu Solari, chiar daca au renuntat la Vieri, au renuntat pentru a da mai multa liniste jucatorilor din atac", a spus Lucescu.

Tehnicianul formatiei Sahtior si-ar fi dorit un adversar care sa nu aiba o carte de vizita atat de impresionanta ca Internazionale. "De multe ori in Liga Campionilor conteaza valoarea echipei, iar ei au imagine, traditie. Dar asta nu inseamna ca noi ne dam batuti. Va fi o calificare disputata", a spus Lucescu.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.