Dupa ce au avut ocazia sa vada pe viu unii dintre cei mai mari fotbalisti ai lumii, cu ocazia evenimentului caritabil organizat de Gica Popescu, fanii fotbalului din Timisoara vor putea asista la o alta disputa de anvergura. Echipa lui Adrian Mutu, Juventus Torino va veni pe 3 august in Banat pentru a disputa un meci amical cu Poli Timisoara. Antrenorul echipei, Cosmin Olaroiu, a declarat ca jucatorul nationalei Romaniei, a avut o contributie importanta in ceea ce priveste organizarea acestei dispute.

"Mutu le-a vorbit celor de la Juventus despre ceea ce inseamna Timisoara in fotbalul romanesc, despre proiectul care a fost inceput la Timisoara" a spus Olaroiu, care considera acest meci o surpriza placuta pentru locuitorii orasului si totodata o mare onoare. Juventus va veni la Timisoara cu echipa completa, iar tehnicianul care a promis performanta in orasul de pe Bega considera ca "pentru jucatorii sai e un test extraordinar, pentru ca vor intalni, probabil, cei mai buni fotbalisti din lume." Intalnirea cu Juve va avea loc chiar de Ziua Timisoarei si se vrea a fi debutul unei lungi serii de mari echipe care vor juca amicale in acest oras.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.