In cazul in care nu va fi oprit in lot, el ar prefera sa joace la o alta echipa din Spania

Cosmin Contra s-a decis sa lupte pentru un loc de titular la Atletico Madrid, renuntand sa mai ia in calcul varianta unui nou imprumut la un alt club, a anuntat presa spaniola. "Doresc sa raman aici. Am posibilitatea de a triumfa aici, dar si la alta echipa. Imi doresc sa evoluez bine in perioada de pregatire si sa-l conving pe antrenor sa ma retina in lot", a spus Contra. Internationalul roman a precizat ca, avand statut de comunitar B, are mai multe posibilitati de a intra in planurile tehnicianului argentinian Carlos Bianchisi de a juca mai multe minute.

"Fiind comunitar B ti se deschid mai multe usi, dar conteaza doar in Spania. Dupa turneul din Anglia voi vedea daca am reusit sa-l conving pe Bianchi. Dorinta mea este sa joc bine in Anglia si sa-l conving pe Bianchi", a spus Contra. Jucatorul roman a dat asigurari ca are o relatie buna cu antrenorul, pentru care nu este altceva decat un alt fotbalist din echipa. "Am discutat putin cu Bianchi despre cum ma vede si mi-a spus ca pentru el sunt egal cu ceilalti. Eu sunt doar un jucator, iar el decide cine joaca si cine nu", a completat Contra.

El a mai afirmat ca, in cazul in care nu-si va gasi loc in lotul madrilenilor, ar prefera sa joace la o alta echipa din Spania. Contra a evoluat in returul campionatului trecut la Poli Timisoara, unde a fost legitimat tot sub forma de imprumut.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.