Degustatorul Mircea Sandu nu renunta la gratarele federale de la Casa Fotbalului. Nasu' va candida pentru un nou mandat de presedinte al FRF, iar potrivit informatiilor noastre va fi reales. In interviul pe care ni l-a acordat, Florin Prunea sustine contrariul.

Florine, Mircea Sandu va candida iar pentru functia de presedinte al FRF. Ce crezi?

Stiam. Eram convins ca o va face, manevra lui de a fenta presa i-a iesit, pentru moment. A gandit bine aceasta tactica... Cred ca s-a razgandit dupa ce a auzit huiduielile celor 30.000 de spectatori de la Timisoara (n.r. - cand presedintele FRF a fost fluierat de tot stadionul). Repet, insa, stiam ca minte, ca nu va renunta la sefia federatiei.

NEMULTUMIRE

Si ce e de facut?

Stai linistit, pentru ca nu cred ca va fi reales. Sunt prea multe cluburi de divizia B si C care sunt nemultumite. Sper ca in decembrie sa se voteze pentru schimbare. Trebuie sa se voteze impotriva lui Mircea Sandu.

Si daca va obtine un nou mandat?

Daca va obtine un nou mandat, o sa stea numai in sediul ala de sticla, pentru ca de fiecare data cand va iesi de acolo va fi fluierat si huiduit. Dar, repet, decizia lui Mircea Sandu de a candida pentru un nou mandat nu ma mira. Nu ma mira nici decizia lui Mitica Dragomir de a-l sustine... Asta e, va trebui sa mai treaca mult timp pana sa se schimbe ceva, in bine, in fotbalul romanesc.

LUPESCU: NU MA SURPRINDE

"Am declarat de mai multe ori. Deciziile lui Mircea Sandu nu ma mai surprind demult. Asta e, se pare ca mai avem de asteptat pana sa se schimbe ceva la nivelul conducerii fotbalului romanesc", a comentat Ionut Lupescu decizia lui Mircea Sandu de a candida pentru un nou mandat la conducerea FRF.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.