Rapidistii vor juca astazi returul cu UE Sant Julia, din primul tur preliminar al Cupei UEFA. Meciul din Giulesti va fi transmis de TVR 1 incepand cu ora 20:15. Dupa 5-0 in Andorra, meciul din aceasta seara este mai mult o formalitate pentru feroviari.

ANTRENAMENT

De altfel, mai multi jucatori au declarat in aceasta saptamana ca partida nu va fi altceva decat un bun antrenament inaintea intalnirii cu FC Vaslui, din prima etapa a campionatului. Din aceasta cauza, la conferinta de presa de ieri s-a vorbit putin despre meciul cu Saint Julia, asteptandu-se deja tragerea la sorti pentru turul urmator. "Ne dorim sa facem o figura frumoasa in actuala editie. Si nu ascundem faptul ca ne dorim foarte mult sa ajungem in grupele Cupei UEFA. Dar asta depinde de mai multi factori, chiar si de tragerea la sorti", a spus presedintele giulestenilor, Dinu Gheorghe.

ABSENTI

La meciul din aceasta seara, Razvan Lucescu nu poate conta pe Nicolae Constantin, Danut Coman, Negru, Daniel Niculae si Burdujan, care sunt accidentati si s-au pregatit separat in aceasta saptamana. De asemenea, alti trei jucatori, Romeo Stancu, Emil Dica si Mara, nu au drept de joc pentru acest tur preliminar. Vestea buna este reprezentata de refacerea armeanului Artiom Karamyan, care s-a intors de la Bologna si efectueaza programul normal de pregatire.

BUGET DE 3,5 MILIOANE $

Presedintele clubului, Dinu Gheorghe, a declarat ieri ca gruparea giulesteana va avea in sezonul viitor un buget de 3,5 milioane de euro. "Obiectivul nostru pe termen lung este sa venim mai bine decat anul trecut in campionat si sa accedem in Cupa UEFA", a afirmat Dinu Gheorghe. Cu toate acestea, antrenorul Razvan Lucescu (foto) a spus ca jucatorii ar trebui sa evolueze pentru ambele trofee puse in joc: "Le-am spus personal ca astept sa-si doreasca sa faca tot posibilul sa castige titlul si Cupa Romaniei. Nu este un obiectiv, dar trebuie sa fie dorinta noastra".

PENTRU IMAGINEA ANDORREI

Antrenorul oaspetilor, Patri Gonzalez, a declarat pentru cotidianul El Periodic d’Andorra ca, desi nu mai are nici o sansa de a se califica, echipa sa va evolua pentru imagine in returul cu Rapid. "Desi calificarea s-a jucat in primul meci, cand am pierdut acasa cu 5-0, jucam pentru imaginea noastra si a tarii, un lucru foarte important. In tur, apararea noastra a gresit mult, cred ca doua, daca nu chiar trei goluri puteau fi evitate", a spus Patri Gonzalez.

Delegatia campioanei Andorrei a ajuns ieri la Bucuresti, venind de la Barcelona, cu escala la Roma. Jucatorii si oficialii lui UE Saint Julia s-au cazat la hotelul patronului rapidist George Copos, Crowne Plaza. Din lotul deplasat in Romania nu fac parte portarul Ignacio Saiz Gonzales Inaki si atacantul Alex Rodriguez, ambii accidentati, precum si fratii Alex si Armand Godoy, care nu vor mai fi pastrati la echipa pentru sezonul urmator.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.