Dupa ce Flavius Stoican si Cosmin Barcauan au fost pusi pe lista de jucatori transferabili de catre echipa antrenata de Mircea Lucescu, Sahtior Donetk, cei doi erau deja vazuti ca viitori componenti ai lotului dinamovist. Numai ca ieri, Ioan Becali, noul presedinte executiv al clubului Dinamo a dezmintit aceste speculatii. Problema nu este ca jucatorii n-ar fi doriti inapoi de Dinamo, ci costul foarte mare al aducerii celor doi in Stefan Cel Mare. "Stoican si Barcauan sunt jucatori extraordinari insa nici o echipa din Romania nu poate plati salarii de 400.000 de euro" a declarat Becali.

Oficialul dinamovist a precizat ca impresarii Victor Becali si Gheorghe Popescu au primit un docu-ment prin care au fost anuntati ca cei doi sunt liberi sa plece la orice club, "daca acesta plateste sumele pentru care au fost achizitionati". Dar clubul condus de el nu este dispus acum sa achite aceasta suma. Ioan Becali a mentionat ca Dinamo nu va mai face alte achizitii pentru sezonul 2005-2006. "Dinamo are un lot valoros pentru fiecare post. Nu se mai iau in discutie alte transferuri", a declarat Becali. Dinamo a facut multe transferuri importante, ceea ce a facut ca pentru prima oara in ultimii ani, echipa sa se afle in situatia paradoxala de a fi nevoita sa vanda sau sa cedeze o parte din jucatori.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.