Recordul mondial al lui Roland Schoeman a primit o replica imediata din partea americancei Jessica Hardy.

Interesul pentru Campionatul Mondial de natatie a devenit mai accentuat dupa ce in bazinele de la Montreal si-au facut aparitia si vedetele de la concursurile de inot. Intre timp, s-a declansat si un duel al sexelor pe numarul de recorduri.

Dupa ce sud-africanul Roland Schoeman a obtinut cea mai buna performanta mondiala la 50 m fluture, americanca Jessica Hardy a stabilit un nou record mondial in semifinalele probei de 100 metri bras. In concursul pe echipe, nationalele masculine de polo ale Ungariei, Rusiei si Canadei aspira sa se califice in semifinale dupa ce echipele feminine au reusit deja sa se califice, alaturi de Canada, in careul de asi.

Si reprezentiva de polo a Romaniei viseaza un loc in primele patru natiuni ale lumii, realizabil daca reusea aseara sa elimine vicecampioana olimpica, Serbia-Muntenegru, in sferturile de finala ale CM de natatie.

In cea de-a doua zi a concursului de inot, Razvan Florea a reusit sa se califice in semifinalele probei de 100 m spate, insa doar cu cel de-al zecelea timp, astfel ca va evolua pe culoarul al doilea in tentativa de a prinde un loc in finala.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.