Aproape 1 milion de dolari va lua fiecare jucator in cazul in care echipa lui Bob Bradley va castiga Mondialul din Africa de Sud.

Pentru prima data in istoria acestei competitii, reprezentativa unei tari joaca pe o asemenea suma.

Fotbalistii Braziliei vor castiga fiecare 450.000 de dolari daca vor castiga finala CM, in timp ce Spanaia va primi 725.000 de dolari de om, informeaza Adevarul.

Nici francezi nu stau rau. Cel putin 240.000 de euro de jucator, este promisiunea lui Noël Le Graët, Vicepresedintele Federatiei Franceze de Fotbal, daca francezii vor triumfa la turneul final al Cupei Mondiale din aceasta vara. [CM 2010 le poate aduce francezilor venituri regesti]

Evz.ro scrie ca o adevarata avere va reveni federatiei din tara care va izbuti sa castige titlul mondial.

Nu mai putin de 31 de milioane de dolari asteapta sa intre in vistieria celei mai bune echipe din lume, in timp ce adversara din finala va incasa „doar” 24 de milioane.

Nici a atinge faza semifinalelor nu pare a fi o afacere rea, intrucat echipa care se va situa pe treapta de bronz va fi premiata cu 20 de milioane, iar ocupanta locului patru - cu 18 milioane.

Campionatul Mondial de fotbal va incepe vinerea aceasta. Click aici pentru a vedea programul complet al celui mai mare evenminet sportiv al anului


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.