Fotbalistul britanic David Beckham, care a fost si capitalul nationalei Angliei, va fi "ambasadorul sportiv la nivel global" al companiei de internet Yahoo in timpul Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud.

Yahoo a semnat deja un contract care face din David Beckham, primul sau “ambasador sportiv la nivel global” pentru o campanie internationala care va incepe inaintea Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud si va furniza continut exclusiv, scrie The Guardian.

Campania, care, potrivit Wall-Street.ro, va fi prezenta in peste 20 de tari, este cel mai recent anunt ce face parte din strategia in valoare de 100 milioane dolari pe care Yahoo a lansat-o in septembrie pentru a face fata rivalilor precum Google.

Beckham, care initial a semnat contractul pana in septembrie cu Yahoo, va aparea intr-o campanie publicitara extrem de importanta. Astfel, sportivul se va afla pe perioada Cupei Mondiale in Africa de Sud cu nationala Angliei, insa nu va juca.

De asemenea, Beckham va furniza continut exclusiv pentru Yahoo in timpul Cupei Mondiale. Cu toate acestea, Yahoo a anuntat ca intreg continutul campaniei a fost realizat inaintea turneului final si ca nimic din acesta nu va fi transmis in direct.

Yahoo va avea un canal online David Beckham, unde fotbalistul va impartasi experientele acumulate la cele trei cupe mondiale. Iar odata ce Cupa Mondiala va fi inceput, canalul online va incepe furnizarea de continut dezvoltat, care va include un clip saptamanal si un numar de sesiuni de discutii cu utilizatori ai serviciilor Yahoo, precum messenger si Yahoo Answers.

Yahoo are o relatie cu adevarat personala cu utilizatorii sai si este unul dintre liderii online in ceea ce priveste continutul sportiv la nivel global. [...] Yahoo imi va facilita interactiunea directa cu cat mai multi fani ai fotbalului si imi va permite sa vorbesc despre sportul pe care il iubesc”, a declarat Beckham, potrivit The Guardian.

In aprilie, Yahoo a semnat un contract pentru a difuza online cele mai interesante moment din Premier League pentru urmatoarele trei sezoane (2010-2013), iar marti, compania a a anuntat un program important de integrare a retelelor sociale cu Facebook. [Yahoo "a batut palma" cu Facebook pentru functiile sociale]

Citeste si:
Șerban Huidu, despre accidentul provocat în urmă cu 11 ani: „Asta e...
Șerban Huidu, despre...

Campionatul Mondial de fotbal va incepe vinerea aceasta. Click aici pentru a vedea programul complet al celui mai mare evenminet sportiv al anului


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.