Alex Filip a dus din nou "Dinamobilul" pe podium in Campionatul National de Raliuri.

Echipajul 79 a terminat pe locul 2 la Targu Mures si a adunat 18 puncte extrem de importante in lupta pentru titlu la grupa A, informeaza site-ul oficial al clubului din Stefan cel Mare.

Alex Filip si Bogdan Iancu au obtinut maximum posibil la Raliul Targu Mures, etapa a treia din Campionatul National de Raliuri, care a inceput vinerea trecuta cu o super speciala, la care au asistat cateva mii de spectatori.

"A fost cea mai spectaculoasa super speciala pe asfalt din campionat. Din pacate am ezitat putin si in final am obtinut doar al patrulea timp la grupa A. Asta inseamna ca va trebui sa marim ritmul in ziua a doua", a spus Alex Filip, dupa prima zi din Raliul Targu Mures.

Dupa etapa de la Targu Mures, etapa pe care Alex Filip a comentat-o in direct pe blogul sau, in calendarul Campionatului National de Raliuri urmeaza Raliul Clujului.

"Este ultimul raliu pe asfalt, raliu pe care am reusit sa-l castigam anul trecut. Vom incerca sa obtinem acelasi rezultat si anul acesta. Va fi foarte greu tinand cont de faptul ca majoritatea rivalilor nostri vor evolua in fata proprilor suportari, dar nu cred ca este imposibil", a spus Bogdan Iancu, copilotul echipajului 79.

Raliul Clujului este programat in perioada 24-26 iunie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.