„Ros-albastrii“ pleaca astazi, la ora 9.00, in Irlanda, pentru prima mansa a intilnirii cu Shelbourne din turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

Lotul Stelei care va juca la Dublin impotriva celor de la Shelbourne in turul doi preliminar al Ligii Campionilor va parasi astazi Romania cu destinatia Irlanda. "Ros-albastrii" vor avea o dimineata agitata, plecarea fiind programata la ora 9.00. Dintre jucatorii cu care Oleg Protasov va aborda prima mansa lipsesc doua nume grele: Petre Marin si Florentin Dumitru, micutul mijlocas urmind sa se intoarca in Italia, la clinica din Bologna, pentru a-si relua tratamentul in vederea recuperarii dupa operatia la genunchi.

Alaturi de cei doi, semne de intrebare exista si in dreptul proaspat revenitului pe teren Tiberiu Curt. Prima mansa a intilnirii dintre Steaua si Shelbourne este programata, miine, pe stadionul "Tolka Park", de la ora 21.30 (TVR1), returul urmind sa se dispute pe 3 august, in Ghencea. Partida de la Dublin va fi condusa de o brigada din Letonia, avindu-l la centru pe Romans Lajuks.

Pe de alta parte, astazi vor debuta in Liga Campionilor doua formatii care au in componenta jucatori romani. Astfel, Anderlecht, la care evolueaza Marius Mitu, va intilni, in fata propriilor suporteri, micuta formatie din Azerbaidjan, Neftchi, in timp ce Dinamo Kiev, cu Ghioane, Cernat si Irimia, va primi vizita elvetienilor de la Thun. De asemenea, tot astazi, Liverpool va juca pe terenul lituanienilor de la Kaunas.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.