"Sa ne critice numai cine se pricepe la fotbal", spun jucatorii nationalei, inaintea partidelor cu Macedonia si Honduras.

"Pentru noi este o onoare sa fim la nationala, chiar daca a devenit un sablon, sunt 3 meciuri amicale, un program bine pus la punct. Conteaza si rezultatele, insa principal este jocul, sa gasim o formula de joc. E adevarat ca victoriile aduc victorii, ne dau incredere, insa trebuie sa ne gandim intai la jocul nostru, la ceea ce am facut bine, la ceea ce am facut mai putin bine. Toti avem o parte din vina incepand cu voi, presa, pentru ca voi promovati si anumite personaje", a spus Niculae, relateaza Sport.ro.

"Ar fi corect sa ne critice oamenii care se si pricep la fotbal, sunt prea multe scandaluri si prea multe critici pe umerii nostri. Nu ne ajuta cu nimic, ba din contra e presiune mai mare si rezultatele noastre nu sunt maxime"
spune si Sepsi.

[VIDEO]: Romania a pierdut amicalul cu Ucraina

Replicile fotbalistilor romani survin dupa ce Dumitru Dragomir, Presedintele LPF, a criticat luni evolutia nationalei. "Nu vad viitorul nationalei bine. Chivu, Rat si Marica sunt jucatorii nationalei, restul nu au identitate. Fotbalistic, suntem in lumea a patra", a declarat Dumitru Dragomir.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.