Cu toate ca au reusit sa intoarca meciul dupa gafa lui Lobont la golul de 0-1, pentru ca Tamas si Maftei "au adormit" la cel de 2-2 si Chivu a dat un autogol, romanii au pierdut in fata Ucrainei cu 3 la 2. Astfel, s-au adeverit spusele lui Mircea Lucescu, care avertiza ca meciul nu va fi unul usor.

Prima repriza de la Lvov a dezvaluit o echipa a Romaniei timida, pe alocuri fricoasa, asezata pe doua linii, cu gandul sa nu primeasca gol. Aliev i-a terorizat pe mijlocasii romani, care nu au gasit antidotul sa-l blocheze pe spiridusul Ucrainei. In fata, debutantul Bilasco si cu Andrei Cristea nu s-au sincronizat deloc, in timp ce Tanase a aratat ca inca e la stadiul de speranta, scrie GSP.ro.

In minutul 15, Lobont a incasat un gol demn de "Cascadorii Risului": sut de la 35 de metri trimis de Aliev. Apoi gazdele au continuat sa ne macine marunt intr-o prima parte in care nationala nu a reusit nici un sut pe poarta.

In a doua repriza, trupa lui Lucescu a pornit mai in forta, datorita introducerii pe teren a cuplului Cocis - Daniel Niculae. Cei doi au reusit sa sparga apatia din prima jumatate a intalnirii, deoarece timp de 20 de minute dupa pauza, romanii au reusit sa detina suprematia pe gazon. Astfel, "tricolorii" au reusit sa marcheze doua goluri: Tamas in minutul 55 si Daniel Niculae in minutul 63.

Insa ucrainienii nu s-au lasat mai prejos. Impinsi de la spate de public, Sevcenko si ai sai au pus presiune pe final, reusind sa egaleze la coltul scurt prin Konoplianka in minutul 75 al partidei.

Din pacate, lovitura de gratie pentru romani a dat-o fix capitanul tricolorilor, Cristian Chivu marcand un autogol in minutul 78. Un final dureros pentru romani cu numai trei luni inainte de startul calificarilor la Euro 2012!

Razvan Lucescu: "Taica-miu mi-a spus de trei zile ca ne vor arbitra foarte urat"

"Nu comentez arbitrajele, dar azi a fost ceva revoltator. Tatal meu mi-a spus ca va fi un arbitraj ostil. Din pacate, si-au batut joc de munca acestor baieti. Dar am avut si noi momente proaste, alaturi de momente bune. Asta este, e un meci amical din care ramanem cu lucruri frumoase. [...] Am avut jocul in mana, am avut 2-1, dar au fost si aceste magarii, care duc la frustrare. Niculae nu ar fi trebuit sa intre, dar am fost nevoiti sa facem ceva la pauza. A fost o schimbare evidenta in joc in urma intrarii lui", a declarat la finalul partidei selectionerul nationalei, Razvan Lucescu, citat de prosport.ro.

Citeste si:
Ucraina susține că a doborât trei bombardiere rusești Su-34....
Ucraina susține că a doborât...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.