Finalul de saptamana a fost unul plin, majoritatea echipelor de club de pe "Batranul Continent" disputand meciuri amicale. Printre acestea, si cele la care activeaza unii dintre cei mai reprezentativi jucatori romani de fotbal. * Mutu. Juventus Torino a invins, sambata seara, scor 1-0, echipa belgiana Standard Liege, intr-un meci amical disputat la Geneva. Unicul gol al partidei a fost marcat de francezul Trezeguet, in minutul 11.

Mutu a jucat in repriza secunda, fiind folosit in atac alaturi de Alessandro del Piero si Marcelo Zalayeta, la fel ca in triunghiularul desfasurat la Trieste, alaturi de Inter si AC Milan. Antrenorul Fabio Capello s-a declarat multumit de "posesia balonului" si a men-tionat ca se astepta ca partida sa nu fie una spectaculoasa. Adi a avut o singura ocazie de gol, in minutul 75, cand mingea sutata de el, de la mare distanta, a trecut putin pe langa.

Altfel, Juve si-a amanat turneul nord-american, iar fundasul Gianluca Zambrotta a anticipat: "Cu noile achizitii, Vieira, Kovac si Mutu, obiectivul nostru e cucerirea Ligii Campionilor".

* Chivu. Cristi a disputat sambata primul amical al verii cu AS Roma, 8-0 cu formatia de amatori Team Valsir. Romanul a jucat doar a doua repriza.

* Mitu. Francezii de la OSC Lille au intrecut cu 1-0 pe Anderlecht Bruxelles, echipa la care este legitimat si romanul Marius Mitu, accidentat pentru aceasta intalnire.

* Alexa. Real Madrid a batut cu 3-2 echipa Beijing Hyundai, la care evolueaza ex-dinamovistul Dan Alexa, intr-o partida amicala disputata la Beijing. Pentru echipa chineza, fostul dinamovist Dan Alexa a jucat tot meciul, el dand chiar pasa decisiva la cel de-al doilea gol al echipei sale. La partida a asistat, din tribune, si premierul spaniol Jose Luis Rodriguez Zapatero.

* Trica. Eugen Trica urma sa semneze, ieri, dupa vizita medicala, un contract pe doua sezoane cu gruparea israeliana de prima divizie Maccabi Tel Aviv. Fostul mijlocas al Stelei a jucat ultima data in Bulgaria, la Litex Loveci.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.