"La 24 de ani de la miracolul de la Sevilla", un suporter stelist a observat ca "Puiul de Cupa" expus in muzeul Stelei nu se aseamana cu cel vechi.

Suporterii de pe fcsteaua.ro cred ca replica in miniatura a trofeului castigat in '86 de Steaua a fost vandut de patronul ros-albastrilor intr-un moment de criza.

“Umbla vorba ca acesta a fost pierdut din neatentia celor care au administrat clubul de-a lungul ultimilor ani si care pastrau trofeele castigate de Steaua de-a lungul timpului, „la loc de cinste”, intr-o debara din cadrul stadionului. Altii afirma ca simbolul grobianismului din Romania l-ar fi vandut, intr-un moment in care avea nevoie de bani lichizi... Daca acest lucru se dovedeste a fi adevarat, Becali a facut mai mult decat sa scuipe cu bani pe demnitate, competenta si onoare! A vandut pana si cel mai important simbol al clubului!”, scrie fcsteaua.ro.

Cu toate astea, directorul de marketing al Stelei, Bobby Durbac asigura ca “Puiul de Cupa” din muzeu este cel original. "Cand s-a facut trecerea de la Clubul Sportiv la actuala societate, transferul trofeelor s-a facut pe un inventar, inclusiv cel al «puiului de Cupa». Cel din muzeu este cel original", a declarat acesta, potrivit ProSport.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.